2013. március 19., kedd

Up to date - SPRING MUST HAVES


SPRING MUST HAVES I.
Statement necklace

Az elmúlt évek trendje a kiegészítők terén, a hosszú láncon lógó visszafogott medál a 2013-as tavasszal hivatalosan is végetér. Noha nem kell aggódnunk, azért nem olyan drasztikus a helyzet és eddigi kedvenceink nem kerülnek át automatikusan a "ciki" kategóriába, mint ahogy annak idején a trapéznadrág, melyet forróváltásban követett a skinny fazonú farmerek korszaka, ezzel száműzve az alkattal egyébként sokkal jótékonyabban bánó darabokat. De tény, ami tény haladni kell a korral, a divat pedig nem vár senkire. Talán ezért is fűz olyan szorosan magához, hisz mindig eszembe juthat róla a barátom, aki vagy két fejjel magasabb nálam, így a tempónk sem éppen azonos, így állandóan loholhatok a nyomában. Nos nekem ez is bőven elég, a divat háta mögött kullogást meghagyom másnak. De nem Nektek!

A statement nyaklánc hatalmas igen azok számára, akik olyan nehezen kelnek fel reggel mint én, majd fél óra tétlen ácsorgás, és nagyjából 3 perc esztelen kapkodás után kötnek ki egy-egy ruhadarab mellett, sokszor az "áh mára jó lesz" elven. Legnagyobb előnye a feltűnő kiegészítőnek, hogy önmagában is öltözötet, és a legegyszerűbb összeállítást is pillanatok alatt feldobja. 




 Szerencsére kegyesek voltak hozzánk ott fenn az Anna Wintour féle divatistenek, így a legkülönfélébb stílusok közül választhatunk, a visszafogottabb, nőiesebb daraboktól a legelvadultabbakig, a határt csak a jó ízlésünk szabja meg, bár amióta a Niki Minaj fogalom létezik, még talán az sem.




Hogyan?

Ki más lehetne tökéletesebb alanya a feltűnő ékszerek viselésének demonstárlásban, mint Olivia Palermo, akiről nem mellesleg az előző bejegyzés szól?
Egyszerűbb szabású felsőkkel, ingekkel, blézerrel, sőt igazság szerint szinte bármivel viselhetjük, bár fodros, vagy erősen díszítet felsőhöz nem kifejezetten passzol.