2013. június 13., csütörtök

Event - PRIESTON FASHION SHOW


PRIESTON FASHION SHOW

A Belfeszt számomra mindig a tornacipő és Quimby koncert kombóból álló tini éveim nosztalgia estéje, azonban idén ez több okból sem valósult meg.  Egyik, hogy tudtommal a Quimby idén nem is lépett fel, ám ennél egy sokkal elfogadhatóbb kifogással is készültem. Nagy Noémi bemutatóján jártam. Terítéken a jövő nyárra jósolt trendekkel, egy halom gyümölcstállal és az addiktív fehér csokoládé szökőkúttal.
A célom nem a feltétel nélküli ömlengés, de nem kell ahhoz finnyás, flegma fashionistának lenni, hogy az ember lássa ha valamiben sok meló van.
Egy kis plusz érzékenységgel pedig tisztán látható, hogy Noémi és csapata milyen elképesztő munkát végzett. Nem csupán a kollekció minősége és aprólékossága volt számomra rég nem látott kedves vendég, de az esemény is egyszerűen kifogástalan színvonalon zajlott. Sehol egy elnagyolt vagy félkész gondolat, vagy baki, minden ment a maga letisztult, elegáns módján, pont úgy, ahogy a Prieston jövő nyári kollekcióját megálmodták.




A színek és az anyagok harmóniája külön melengette a mix&match félreértelmezésekbe belefáradt lelkemet, a visszafogott pasztelles árnyalatok pedig végre megkapták a megérdemelt elsőséget a jövő nyári tervekben, hiszen tavaly, és nagyon úgy fest idén is osztozkodniuk kell a trónon a neon irányzattal. 




A helyszín a Váci 1. Üzletház, és az élő zenei aláfestés, azaz a Compact Disco mini koncertje is mind-mind hozzátettek, hogy az összkép ennyire kifogástalan legyen. Higgyetek nekem, a szép szavak halmozása sosem volt az én műfajom, sőt, alkalomadtán kifejezetten rosszindulatú természetem előbb szúrja ki a hibát bármiben -de szerencsére legalább magában is, mintsem a jót, és az értékelendőt. Igaz, e-tekintetben javuló tendenciát mutatok, főleg ami az önelfogadás rész illeti, azonban most erre nem térnék ki. Úgy vélem kezdetnek elég alaposabban szemügyre venni a Prieston logóját, hogy lássuk valóban minden részletre odafigyelnek. 
Ezúton is szeretnék Noéminek gratulálni!